No more overtrening ?

Endelig kom starten på ei treningsuke med energien i behold. Det har tatt sine uker og nå konstaterer jeg at slaget mot overtrening endelig er vunnet. Idag gikk alt lettere, puls og smerte gikk hånd i hånd på en langt lettere måte enn tidligere uker. Med 1 time og 20 minutter på sykkelen, Ringenes Herre del 1 i øret og på skjermen – gikk 2,1 mil unna, 25 minutter styrketråkk og snittpuls på 76 % av max-puls. Rundt 15 minutter ble tilbrakt på 84% av max-puls.

Her flott runde og en ei god økt uten vondter i hverken bak eller lår. Alt fungerte og jeg dro 740 kalorier på 1 time og 20. I henhold til oppsatt program, ligger jeg foran allerede første dag og det er en lettelse !

Under viser resultatene satt opp grafisk via Polarpersonaltrainer.com – med fokus på kalorier, hvilepuls og Ownindexs. Hvilepulsen min har gått fra 64 til 50 iløpet av mine treningsperioder. Vekten er gått fra 96-97 til rundt 85. Nå står vekten omtrent stille, lettere avbrutt av helger hvor spising og god drikke gjør sitt inntog i forhold til kiloene.

Kilo er ikke lenger så viktig – dog er kalorier og fettforbrening – men ikke minst å kunne øke trykket ukentlig i forhold til hardere trening. Man oppnår ikke fremgang uten at det gjør litt vondere hele tiden. Det som er vanskelig er å balansere det uten å gjøre hverken for lite eller for mye.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s