Thomas Myhre ute av keeper-plass i Viking !

Oisann.. det var jo skikkeligt synd. At Thomas Myhre må konkurrere med de andre på laget – er det mulig ? Nå har han jo ikke gjort det siden han kom til Viking og har kunnet slurve inn det ene tabbe-målet etter det andre. Ikke rart han har magasjau, spør du meg ! . Kanskje det egentlig er på tide å legge opp et år før kontrakten går ut ? Få seg en liten kommentator jobb sammen med Mini og Frode Olsen og kommentere Albansk 3.divisjonsfotball på en kanal langt fra der du bor ?

Man skal jo ikke være personlig i karakteristikkene av enkeltpersoner – men det er på tide å oppnå stabilitet som Hareide så riktig nevner. Dette lover godt. La en annen få bli førstevalget, la ham stå i det å være dette valget og se om han duger. Jeg tror det bare kan bli bedre enn de har vært ! Lykke til i Albania, Thomas !

Keeper Thomas Myhre blir ikke med Viking til treningsleiren i La Manga. Avreise er onsdag.

– Thomas Myhre ligger hjemme med magesjau, og blir ikke med til Spania, sier assistenttrener Svein Fjælberg til Aftenbladet.

Myhre har de siste to ukene trent alternativt, fordi han har slitt med strekkskader både i leggen og låret, men det skal være magesjauen som er årsaken til at han ikke blir med til Spania.

Zlamal spiller trolig

Det er allerede klart at den tsjekkiske Udinese-keeperen Zdenek Zlamal slutter seg til Vikings tropp i Spania.

– Det er naturlig at vi vil teste han i kamp. Om han spiller en omgang eller en hel kamp er vanskelig å si, sier Viking-trener Åge Hareide.

Viking møter russiske Zenit St. Petersburg og Lyn i La Manga. Sportsdirektør Egil Østenstad har tidligere sagt at om Zlamal leies av Viking, er en del av avtalen med Udinese at han blir førstekeeper.

– Må ha stabilitet

– Er Thomas Myhre ferdig som førstekeeper i Viking?

– Thomas har en utfordring med skader og slitasje. For meg er det helt umulig å forholde seg til, vi må ha stabile og gode keepere på feltet. En god keeper hever standarden på trening. Thomas har vært bra på Viking og landslaget, men har ett år igjen av kontrakten. Da er tiden inne for å satse på noe annet. Vi får trolig ikke solgt eller leid ut Thomas Myhre nå, han står fritt til å være i Viking og konkurrere om en plass, men Zlamal har førsteprioritet som førstekeeper, hvis han er god nok, sier Hareide.

Foruten Myhres fravær er det få overraskelser i La Manga-troppen. Gojko Ivkovic, som har slitt med skade i lengre tid, er med. Også juniorene Markus Barkved og Ole Marius Aasen blir med. Barkved var også med til Marbella tidligere i vinter. Mame Niang er på prøvespill i Örebro, mens Simen Melhus og Vegard Aanestad kan være på vei bort fra Viking. Disse tre er ikke med.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s