En mann på 6 år !

En hemmelig agent er blitt 6 år ! Og det er ikke til å spøke med. Ikke i det hele tatt. En trøtt og sliten stor 6-åring har idag gjennomført et maratonløp av en spennende dag. Med venting og spenning i åndeløse timer før Lekeland kom med 20 kompiser fra barnehagen -alle pent oppdressede og vel-oppdratte av sine foreldre – til 2,5 time med lek, pakker, pølser og svette.

Før kvelden toppet seg med middag, lek og besøk fra gode naboer – da tok tårene til. Litt motstand gir en trøtt og sliten liten 6-åring uante komplikasjoner. Men han taklet det fint. Og det var ikke med mye motstand den vesle mannen, tok sengen og sin mors arm vel imot, – forhåpentligvis godt fornøyd med bursdag og pakker.

Imorgen er en ny dag. Vi skal bygge lego, spille Wii og kanskje pusle rundt i snøen, ake og ta det rolig. En liten gutt er blitt stor mann og 6 år og han bærer sin alderdom på en fortreffelig måte.

Gratulerer med dagen, Jonas – håper du har hatt en fin dag. Imorgen venter foreldre i spenning på hvilke lego-esker som skal åpnes først.

Dette innlegget ble publisert i Kjekt å vite og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s