En nyhetsoppdatering fra Meren

Det har blitt en stund siden forrige blogg. Dagene flyr. Snart nærmer hundevalpen seg. Bur passende til både bil og heim, hundeleker, bånd, mat, godis og i det hele tatt er allerede i hus. Familien forbereder seg. Syklingen går sin gang. Ny wire er skiftet både til gir og til bremser, nytt kjede og litt girutstyr er skiftet. Våren kan komme med sykling, trim, hundevalp og forhåpentligvis en snøfri sommer. Bilder lånt fra Tarebi.net

Det jobbes mye med valg av ny sykkel eller om man faktisk skal velge å stå over det. Mye tid trimmes også på løping,  et treningssett som plutselig ble langt mer interessant, uten at det nødvendigvis hang i sammen med utstyr. Det kommer av restitusjon og hvile. Et overskudd av en annen verden er plutselig et faktum. Jeg løper mye, langt og med høy puls. 5-6 kilometer går unna som en vind, den daglige treningen består av 3 deler. Løping 20-40 minutter, styrketrening m/høy puls på de viktigste muskelgruppene og tilslutt sykling vekselvis med rolig tempo og intervall. Det er fantastisk treningstid med mye overskudd.

Matmessig får jeg endel spørsmål innpå bloggen. Hva spises og hvordan. Jeg spiser mye og så ofte jeg kan. Mye frukt og grønnsaker, fisk og proteiner. Karbohydrater tilpasset treningsøktene. Jeg går fortsatt ned i vekt og den gylne grensen på 85 kilo er nylig passert. Den har stått stille lenge, faktisk økt litt selv om treningsøktene ikke har vært mindre. Nå bruker jeg 6-6,5 time pr. uke i uken hvor det kjøres max fitness og 7-8 timer når det går roligere.

En fantastisk bra trening er snømåking og jeg bruker faktisk tid på å måke snø fra A til B snarere som trening enn fordi det er så nyttig å flytte den. Dog kommer smelten snart og drivhus og diverse må vernes litt mot store snøras. I de verste snøfonnene er høyden rundt 1,5 meter, på taket ca. 1 meter, riktignok vekslende avhengig av vind. Ofte føles det som å bo langt lengre nord enn vi faktisk gjør.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s