Endelig er sykkelen kommet utendørs !

Årets første sykkeltur utendørs er et faktum. I minus 6 grader, bare fine veier og sol – var det en kald fornøyelse. Jeg var godt kledd, flere lag med ull, vindjakke og overtrekk på sko og hender. Beskyttelse både på lår og ansikt, allikevel var den kaldeste plassen hodet. Hadde maske og finlandshette, men manglet lue – det kommer ikke til å gjenta seg.

Turen gikk hjemmefra forbi Sjåstad Kirke og over dalen til andre siden – syklet til Kiwi på Tranby – over Grøttegata og opp Eggebakken. Dette er relativt tunge stigninger, og snittpulsen ligger på rundt 78% av max. Høyeste puls var 90% av max i rundt 12 minutter. Totalt sett 870 kalorier forbrent og 2,3 mil tilbakelagt totalt sett.

Et strålende vær med solskinn, men selv drikkeflaskens vann frøs fast på sykkelen under turen. Her et bilde tatt fra oppkjørselen til Tony`s Gartneri på Egge.

Sykkelen fungerer greit. Det er en kjempeforskjell å endelig komme fra sykkelrulla til landeveien. Forskjellen ligger i lettheten på sykkelen. Denne Alnatten veier 9,1 kilo og føles nesten for lett, når den har stått fast på rulla så lenge. Å stå på sykkelen i de hardeste stigningene, føles langt lettere enn å gjøre det samme på rulla.

Sykkelen føles litt ubalansert i stor fart nedover. Må sjekke bakhjulet om det sitter riktig, muligens er det ubalanse i selve hjulet. Bremser, gir og oppsmurte deler fungerte perfekt.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s