Den hemmelig agenten

På flere forespørsler har jeg tenkt å skrive litt oftere om den hemmelige agenten. Som faktisk har skiftet yrke de siste månedene. Gutten er blitt 6 år og leker med tanken på å følge i sin fars fotspor, nemlig å bli super-helt. En som er ute og fanger tyver om natten, kan løfte biler, – ja til og med hele hus, med en super-drakt som ingen kan se og som er usynlig når han er ute og flyr. For det gjør altså faren. Til stor forundring og glede for alle i barnehagen. Til og med de litt større agentene som nok tviler på sannhetsgehalten i den 6 åringen vår forteller.

Allikevel nærmer det seg familieforøkelse og etter flere diskusjoner, er det helt klart hvordan Superhelter bør forholde seg til dyr. De bør gi dem mat, passe på dem og se til at de ikke roter i byggeklosser og leker. Ellers kan egentlig bikkja klare seg selv. Så mye for å få hund inn sammen med barn og alt det som føltes som en god idè for litt tilbake.

Fotball – stakkars gutten får en nærmest utilbørlig påvirkning av kvinnelige Godset – hormoner om dagen. Ikke nok med sin mor, med sine vrangforestillinger når det gjelder fotball. Ikke bare synes hun Godset spiller fin fotball og er gode, men hun tviholder jaggu meg også på Liverpool. Også tanta da – Veronica – «the blogger» som selvfølgelig kan alle sangene til Godset og har null peiling på fotball. Men påvirke – det kan hun ! Gutten skal bli VIKING-GUTT – banna bein og om det så skal ta meg år og dag !:)

Vel, den hemmelig agenten har hatt lurt på saker og ting idag også. Blandt annet er det er relativt stort mysterium hvorfor baderomsgulvet er så varmt. Eller så kaldt. Det er alt ettersom man har dusjet og er våt, eller ikke. Alt er til å bli glovarm eller glo-kald av. Det er aldri noe midt i mellom og agenten er rimelig sikker på at at det er noe galt på badet. Derfor er termostaten blitt undersøkt og sjekket og man kunne lett se at å trykke på denne, er blitt en vel innøvd manøvre som gjøres hver eneste gang foreldrene ikke er tilstede. Og da har vi løst mysteriet om kaldt baderomsgulv. Lett som ingenting smyger den vesle hånden innenfor døren, vrir hjulet for grader og trykket på knappen – som gjør at stillingen går fra rød til grønn. Altså blir kaldere. Alt skal være kaldt. Iallefall ikke varmt.

Det går mot ei maraton-helg på Lekeland i Drammen. Usynkroniserte barnebursdager er vel det verste som finnes. Lekeland på fredag, lørdag og…jada..og søndag. Til 3 forskjellige håpefulle barn med pølser, kake, gaver og besøk på kjøpesenter. Det gjør nemlig mor og far. Agenten skal bare leveres. Og han stortrives. Men far lusker hvileløst rundt sammen med mor på kjøpesenter. Herlig !!! Sykle kunne jeg gjort istedefor, må vite. Men det får jeg gjøre en annen dag  – SMIL !!!!!!!!!!!!!

Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s