Figo

Vår nye hund er endelig i hus. Figo er rundt 8 uker gammel og egentlig en snill og beskjeden liten valp, – som nå begynner å bli husvarm og sjef i heimen. Til og med begynt å kjefte på både katter og naboer. Litt skyggeredd sitt eget speilbilde, men like full av pågangsmot hver gang speilet passeres allikevel.

Biter i alt, – spesielt godt inngåtte sko tilhørende undertegnede. Sover 4 ganger til dagen, spiser 3 ganger og tissingen kan allernødigst foregå ute. Gutten liker ikke gress i rompa, så Nr. 2 gjøres innendørs. Uansett hvor påpasselie man er.

Det var en hyggelig seanse – det å besøke hundemor og hundefar. En velrenommert hundeoppdretter – www.tarebi.net – som absolutt kan anbefales både med hensyn til hund, men også fordi det er gjennomført profesjonelt både med informasjon, lesestoff og den tryggheten de inngir ved kjøp av hund.

Figo er nå i hus – valpen sover om natta, ikke en lyd – er snill og god, og går stort sett 11 centimeter fra beina dine rundt i hele huset. Kan jo ikke gå i bånd, trives best uten – ikke klør det heller. Det blir noen spennende påskedager, med hundelufting og forhåpentligvis utevær.  

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lier og merket med . Bokmerk permalenken.

2 svar til Figo

  1. sunde sier:

    Dette er en schipperke – gå inn på http://www.tarebi.net og sjekk ut hvordan de ser ut. Det er valper der nå. Ha en fin helg !

  2. Su sier:

    Hvilken rase?

    Kjempe pen hund.
    Fra Susn på 12 år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s