Hareide-effekten – kor bler an av ?

Hvor i all verden blir redningen av ? Redningen som skulle komme med Hareide. Ikke redningen for å unngå nedrykk, men for å vinne noe. Vi vinner ikke dette året heller – så enkelt er det. Vi er ikke gode nok. Idag reddes riktignok Kongsvinger av paradokset av en keeper – nemlig Thomas Myhre. Som hadde fantomredninger og spilte meget godt – i en eller dårlig kamp. (Fra Dagbladet.no).

Jeg var på Marienlyst og så Godset slå Vålerenga på lørdag – riktignok litt betatt av fint vær, lørdag og utepils i solen etterpå – men allikevel var det hele en festlig affære – sammenlignet med hva Viking steller istand. Det er tamt. Det er tannløst og det er ufarlig. Iallefall i det store og det hele. Vi spiller ikke dårlig, men vi banker heller ikke de beste om vi spiller slik gjennom resten av sesongen. Kongsvinger kan rykke ned iår, iallefall er sjansen langt større enn at Viking skal gjøre det.

Vil det stemme bedre med Nevland på plass ? Jeg tror ikke vi skal forvente mirakler. Det må andre ting til. En midtbane som fungerer og et forsvar som er langt tettere enn hva som ble vist idag.  Og kepper-problematikken ? Er den i ferd med å ta seg opp igjen ?

Jeg håper ikke det. Nå kommer 3 kjappe kamper på rad. Etter disse tre er ferdig, tenker jeg det har dannet seg et bilde. La oss håpe det er bedre enn det inntrykket jeg sitter med idag. (fra Vg.no)

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s