Det nærmer seg 17.mai

Dagen idag som skulle bli fylt av sol og flotte tørre sykkelveier fra Meren til Kongsberg – ble en heller våt hage-affære.Koselig det – blitt så flott og fint i både bed og ellers. Men det ble ikke noe sykling idag heller. Må snart begynne å tenke nytt. Noen uker i dårlig form gjør sitt til at sykkelopplevelsen – som skulle bli så mye bedre når våren kom – slett ikke er blitt oppfylt.

Allikevel er det moro – alle syklene er tipp-topp in shape, jeg er i meget god form – vekt ligger stabilt og jeg har overskudd. Riktignok ikke når både sjukdom og pollen setter inn samtidig. Er jo ikke allergisk, har jeg fortalt meg selv i flere år, men mye tyder på at dette faktisk kan være tilfelle når det verste pollenstøvet viser seg.

Figo – vår nyervervede hund – er også i toppform. Det nye hundehuset er tatt imot med glede og han sover og koser seg der, i det tilfellene han blir tvangsplassert. Det må han bli av og til. For makan til nysgjerrig plagånd skal man lete lenge etter. Alltid rundt deg – snusende og gjerne med et verktøy eller ei spade i kjeften. Like blid, og han begynner faktisk å bli lydig. Når har får beskjed om det tilstrekkelig nok ganger.

Det er koselig med hund, spesielt når han begynner å gjøre fra seg ute. Det begynner å bli bedre, men det er vanskelig å følge med ham 100% hele tiden. Som regel klarer han å gjøre en ørliten tissepause innendørs, når vi ikke følger med. Men sånn er det sikkert å ha hund. Håper det går over.

Den hemmelige agenten er strålende fornøyd med noen dager fri. Skolestart er ikke langt unna. Det mases i ufattelige mengder daglig om: Hva er 12 – 2 ? Hva blir det om man tar f og f og O på engelsk ? Hvorfor kan ikke tre like bokstaver stå ved siden av hverandre ? Det er masse spørsmål og han skriver, tegner og forsøker å forstå – hele tiden. Spennende tid og han elsker å lære. Allerhelst hele tiden. Vi får håpe det varer til over videregående skole !

Nå er trampoline, hagehuske, bed, planter, busker, tomater, plen, utemøbler, stoler og leker utendørs. Igjen. Og der skal det stå og pyntes på gjennom hele sommeren. Vi håper på det vil være muligheter for å få noen flotte dager i hagen i sommer. Ingenting planlagt til sommerferien. Vi får se hvordan det drar seg til. Forhåpentlig blir det besøk fra Randaberg, det blir definitivt tur til Hemsedal med bikkje-folket. Og helt sikkert en og annen svipptur rundt-omkring. Kanskje Stavanger. Vi will see, sa den blinde !

Ha en fin 17. mai alle sammen !

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lier og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s