Hundeutstilling og 4-hjuling.

4-hjulingen er borte. Solgt og ute av sinn. Herlig å bli kvitt den egentlig ! Det kom en nordlending med pengene i lomma, løfta 4-hjulingen på tilhengeren og strøk avgårde. Så var den historien over. Pengene skal gå til et verdig formål – les: NY SYKKEL !

Og jakten er på gang. Og det er ikke lett. Kanskje kjøpe 2 rimelige eller en ordentlig. En racer eller en terreng. Hva med de som står i kjelleren allerede. Når skal alle disse syklene egentlig bli brukt. Jeg sykler hver dag, allikevel kan det bli mye. Men spennende er det. Iallefall det å lete og lese, – sette seg inn i spesifikasjoner. Ikke sikkert jeg kommer til et valg i det hele tatt. Vi får se.

Hundeutstilling

Tenke seg til at vi atter en gang har vært på utstilling. En internasjonal utstilling med hunder fra alle verdens hjørner. Og hvem traff vi ? Jo, faren til Figo. Sjekk familie-likheten:

Her er Glencross Arco – far til Figo:

Og her er Figo:

Dette med hundeutstilling er en rar greie. Mye forskjellige mennesker, men de fleste preges av en enorm interesse for hund. Med telt og utstyr, kaffe,hund og sløyfer i forskjellige farger, er spenningen til å ta og føle på. Det gjelder å få til en champion, men selve eksamensnervene ligger langt utpå de fleste – når de traver og viser, pleier og gir godterier – alt for å få poden til å opptre så pent og pyntelig som mulig. Det børstes og det lukter ikke hund i det hele tatt. Egne badekar, koster og tepper – alt for å få gullet til å skinne. Men spennende er det – at det var så enorm interesse, var jeg ikke klar over. Hjemme hos oss er både den hemmelige agenten og hunde-poden vel klar over at det nok blir utstilling med tiden hos oss også.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lier og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s