15 mil er passert

Sykkelturen som er over 15 mil er idag unnagjort. Jeg hadde satt meg det i hodet at 15 mil bør være en grense man bør kunne utholde på sykkelsetet, før man er en ordentlig syklist. Vel, nå er det gjort. Med raceren godt preparert, ekstraslange, CO2 i baklomma og en liten ryggsekk med vindjakke, umbrakosett og mobil/lommebok – gikk turen fra Meren mot Drammen – over elva Knivåsen – mot Konnerud gamle Kirke og videre over Stubberud mot Mjøndalen. En god stigning oppover mot Konnerud, men dertil kjempebakke nedover mot Mjøndalen – med 70 km/timen på sykkel og lastebil i hælene – er dette et adrenalinkick jeg nok er for gammel til snart 🙂

Lunch m/ ferske rundstykker og kaffe m/Dagbladet på en hyggelig ute-cafè i Mjøndalen – flere syklister der faktisk. Videre til Hokksund via gamleveien, til Skotselv og videre tilbake til Hokksund og derifra til Vestfossen(absolutt verdt ett besøk. Hjemturen via Drammen og Engene. Totalt sett 13,7 mil på kartet, – men med litt omveier som ikke viser på kartet til Gulesider og kilometertelleren på sykkelen som absolutt virker – ble det 15,1 mil totalt.

En fantastisk tur. Litt vondter blir det av å sitte såpass lenge. Men det er kun i beina. Litt «brann» mitt under fotbladet, forteller meg at klossene neppe står helt riktig. Dette er korrigert og det blir spennende å se om det hjelper.

Snitt-hastighet på over 29 km/timen er faktisk bra – riktignok er det ikke det verste stigningene, men desto flere lange småstigninger.

En milpæl som ble kronet med time hos Naprapaten, – som rettet opp de største muskelproblemene. Helt fri for stølhet i skrivende stund – tenker nok allikevel at morgendagen blir litt preget av dagens strabaser.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lier og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s