Ferie 2010

En litt usedvanlig sommer har det vært. På grunn av nyinnkjøpt hund, ble ferie i år spredt over flere steder. Det startet med besøk i Bjørneparken i Flå. En artig og komprimert liten park som også passer for fedre. Godt og varmt, solsteik og i sammen med gode venner med snille barn. Bjørn og Elg var høydepunktene selvfølgelig, – eller rettere sagt er egentlig lekeparken det mest spennende. Den hemmelige agenten har sett bjørn før, – så veldig spennende er det ikke. Mate elgen var et godt innslag, tiltross for at den var minst halv-tam.

Fullpakket bil – tenke seg til bilferie i Norge – med rute: Kristiansand – Stavanger – Hemsedal som mål :

Dyreparken i Kristiansand og overnatting på Noah`s ark Hotell like ved døren til Dyreparken. Parken er lik seg som den pleier, riktignok et imponerende dyreshow blandt løvene som fikk mat, tivoliet er spennende og man går og går og går i timesvis. Litt is, pølse og ei pils og 2, men for foreldre er nok hotellet det beste. Et fantastisk bra hotell og langt bedre enn Barna`s Hotell over motorveien. Sabeltannshow i særklasse. Her er det bare å ta av seg hatten for et velregissert og nøye planlagt show som fenger alle aldersgrupper.

Etter dyreparken gikk ferden over Evje til Stavanger, små veier og litt forvirring med hensyn til veivalg over Sirdal. Det ble ikke lys på Byrkjedal iår dessverre. På besøk hos gode venner på Randaberg med grilling, hunder, sykling og besøk av familie og søsken. Koselig tur og gjensyn med den snille ungen Henriette.

Det er en lang kjøretur fra Stavanger til Hemsedal, med innlagt ferie og middag og ankomst Hemsedal litt sent på kvelden – ble det med få unntak en vellykket tur. 2 biler på tur med barn og hunder i baksetet på vei til hundeutstilling i Hemsedal – Schipperke-treff. Tenke seg til at noe så trivielt skulle være så vellykket. For det var det virkelig. Godt planlagt, gode fasiliteter og mye å lære. Mor var rimelig nervøs før første visning og klarte seg fint – både hun og Figo. Pokal, sløyfer og bånd har vi fått. Sjekk ut Norsk Schipperke – klubb her.

Ferien var vellykket den. Neste års schipperke-treff i Hemsedal er booket. Bilferie er greit nok, snille barn og avveksling på forskjellige steder er moro det også. Ha en fortsatt fin sommer !

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Kjekt å vite og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s