Hemmelig agent i SFO

Tenke seg til at den hemmelige agenten i familien har fått jobb i SFO !

Ikke helt sånn jobb som vi andre tenker på når vi hører ordet, men likefullt er barnehagen erstattet med SFO. Fryktelig spennende ord om man ikke oversetter det. I bilen idag ble alle slike forkortelser gjennomgått og SFO er igrunnen like tøft som CIA og FBI.  Og så så er det hverken «pingler» eller babyer som går der – det er «nesten-voksne». Og det er ganske stilig. Den hemmelige agenten er rimelig avslappet. Egentlig gleder han seg til skolen begynner, – og sett fra et foreldre-synspunk er Egge Skole  såpass liten at klasserom og SFO egentlig er samme rommet. Små forhold, men artig for dessa som er små 🙂

Kjempekjekt, var uttrykket etter første dagen. Faren skulle bli med på førstedags-introduksjon. Litt smådum føler man seg når man som far sitter på stoler som er litt for små og ser på mens poden bygger byggeklosser. Det kan han og trives med det. Halv åtte presis møtte vi opp. Kvart over 8 var behovet for pappaen sin over. Da hadde han møtt så mange som han var kjempe-venner med og kjente at det ikke var hensiktsmessig for meg å være der. Snarere var det nesten litt pinlig og jeg ble litt «bedt» om å gå. Ikke hendt meg før etter kl. 2…jada, han kan ikke klokka helt ennå, så tid er er noe ubegripelig fenomen. Men pappaen var der kl. 14.00 – og den hemmelige agenten skulle ikke hjem nei !.

Dagen var vellykket, må skrive seg både inn og ut av SFO – og det har ikke foreldrene lov å blande seg opp i !. Man får ha med seg hvilken mat som helst og man får til og med lov å ha med leker hjemmefra ! Kan det bli bedre ?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Kjekt å vite og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s