Sykkefri uke

Tenke seg til ei uke uten å sykle. Meningsløst vil mange si. Men det har sin hensikt. Nå skal det trenes alternativt. Vekttrening og løping/power-walks med hunden. Ny egenlaget vektstang ligger klar på plenen, trenger riktignok litt mer vekter, men det er enkelt nok. Planken og andre Core-øvelser er under planlegging etter samtaler med min private trener(les: http://veronica365.wordpress.com).

Vel, det er mange som mener mye, men noen har mer peiling enn andre. Det gjelder nok å trene de «inni-kroppen» musklene :-). Dette blir bekreftet også av andre kyndige sykkelmennesker, nemlig at sykkeltrening skal etterfølges av vekttrening/styrketrening. Sjekk ut tipsene til Dag Otto her

Dagens løpetur ble en i særdeleshet vond opplevelse. Med feil sko, hvor man kjenner den minste stein – løp jeg tillitsfullt med hunden i bånd på grusvei – ja, ganske riktig og det er aldri snakk om å gi seg fordi man har vondt i beina. Vondt skal man ha og det hadde jeg. Når jeg i tillegg tar til å utføre drag i den bratteste bakken på Meren, vel så fortjener jeg kanskje å ha vondt i beina. På toppen av det hele skulle jeg toppe treningsturen med en aldri så liten snarvei over et jorde bestående av både gress, korn, tistler og brennenesle. Uhu HERLIG ! not !

Vel, jeg krype til korset. Stikker til Løplabbet i Drammen imorgen – tar en test og stikker så innom www.chainreactioncycles.com på nettet etterpå. Her koster sko som på Løplabbet koster mellom kr. 1500,- og 1900,- – rundt det halve. Det hjelper jo også at det er fraktfritt og at man handler i dollar. Billig og man kan faktisk kjøpe dobbel så mange 🙂

Core-trening er ikke helt som annen type styrketrening. Her er noen gode tips. Det ser langt lettere ut enn det virkelig er:

T-Nation

Olympiatoppen

Basistrening.no

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s