Trening

Etter ei uke med sykkelfri og ei langhelg i fest og moro – kom endelig søndagen hvor bilen måtte hentes. Og måtte rett og slett sykkelen frem. Ikke var formen god og slett ikke lysten til en lengre sykkeltur. Dog var det en forskjell, – en enorm forskjell som bare ro og restitusjon kan være årsaken til. Det var en sann glede. Beina orket like mye som hode. Og det er det ei stund siden sist. Daglige 3-5 mil på sykkel uten restitusjonsdager, gir før eller siden utslag som ikke er så positive.

Uka her derfor gått til lette jobbeturer og gåturer med både hund og kjerring. Og det er kjærkomment og annerledes. Det gjør noe med beina, det er liksom vondt på andre måter og god trening. Litt styrketrening i hagen medfører også vondter som ikke er like de som er på sykkelen. Allikevel og heldigsvis – er formen tilbake. Den har ikke vært dårlig, – men orken må være tilstede om man skal ha god nytte av all treningen.

Idag gikk 4 mil unna på svært så grusete Lier-veier – nyvasket terrengsykkel står i kjelleren og alt er vel. Jeg er jo kommet til at noen stor jogger blir jeg aldri. Ikke liker jeg det og seint går det. God trening, utvilsomt – men man trenger ikke være særlig smart for å skjønne at her kommer skadene om man overdriver. På sykkel skjer ikke det i den grad. Idag gikk det på jernet. Absolutt bånn gass fra start til mål. Grus er tungt, – spesielt i oppoverbakker – og god trening. Lårene er nesten som betent, og har fått god utøyning etter økten.

Imorgen blir det ingenting – bortsett fra en økt i regi av Dag Otto Pedersen i regi av jobben. Leker og konkurranser visstnok – blir spennende å høre hva han har å fortelle. Kanskje man kan plukke opp noen tips – lets hope so.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lier og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s