Auda, Andresen

Tenke seg all viraken rundt Martin Andresen. Også lager han alt selv. Og fremstår som rimelig usympatisk. Nesten sutrende over at noen klubber faktisk kan oppnå suksess. Hvorfor i all verden er det negativt at Rosenborg når opp og kan spille med de beste i europa ? Jeg kan ikke begripe begrunnelsen. Svaret er jo fordi det setter alle andre klubber tilbake og konkurransen blir for dårlig de neste årene.

Det blir nesten for dumt. Og det ikke første gang. I begynnelsen på Andresens trenerkarriere i Vålerenga, taklet de heller ikke media på en særlig god måte. Mye sutring da resultatene uteble. Nå går faktisk Vålerenga mot en rimelig god sesong, allikevel skal surpompen ut og virke dummere enn han nok er. Vanskelig å forstå.

Man skal faktisk kunne unne andre suksess. Felles sjebne – felles trøst pleier sjelden fungere. Siden vi er så dårlige, håper jeg jaggu meg resten av norsk fotball gjør det dårlig også. Ser man det i lengre perspektiver, er det åpenbart at norsk fotball ikke hadde vært det samme uten den langvarige Rosenborg-suksessen. Norsk fotball har lært mye av trønderne. Og de kommer til å lære mer i årene fremover. Kanskje noen andre kan ta steget oppover. Det er ikke vanskeligere enn at man må vinne flere kamper enn motstanderne. Det dreier seg i særdeleshet om mye penger, – men selv det starter med å vinne kamper. Skjevfordeling av ressurser, – vil ikke gjennom sutring bli jevnere fordelt. Sånn er det bare.

Vær overbærende, Andresen og konsentrer deg om å lage det beste laget du kan – så kan det hende at det hjelper i lengden !

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s