Jonevret til Viking ?

Nå har man sjansen – endelig få tilbake en tidligere storspiller i Viking – i tillegg en folkekjær og likandes fotballtrener. Lenge siden Viking har hatt det ?

Sjekk ut storyen til Sirkuset Molde her

Det blir vel litt overkill, – selv til Viking å være. De spilte en flott kamp idag – tapte heldigvis ikke for Brann,- gav faktisk fra seg en 2-0 ledelse ! Men som man sier i Viking,- » vi er ofte nesten best » . Kampreferat her.

Jeg har skrevet om Viking over flere år nå, – og møter meg selv i døra til stadighet. Fra Røsler til Tom Nordli – videre til Åge Hareide, – like før Røsler en Engelsk-mann eller to, samt en halveis innfødt fra rundt jær-distriktet – vi har forsøkt både lokale og internasjonale trenere – til og med dagens Liverpool-trener har trent Viking. Men hvordan gikk det egentlig – sånn i det store og det hele ?

Det gikk heller dårlig. Og da kan det hende det går et lys opp for noen, –  før eller siden – kanskje det ikke er treneren som har skylda ? Kanskje det er spillergruppa ? Ofte er det blandede årsaker. Hensikten min er selvfølgelig ikke å ansette Jonevret fordi han er så mye bedre. Dog er det et poeng. Jonevret kunne vært der noen år for å få til en stabilitet. Det kommer aldri Hareide til å gjøre. Og historikken til tidligere Viking-trenere er heller tynn. Vi må tilbake til Benny(siste egentlige suksessen) før vi aner noe stayer-egenskaper.

Vel, – lykke til Viking – uansett hvordan og hvilke valg dere gjør. Det blir ikke hverken Cup eller serie iår heller. Til neste år kommer dere nok til å svi av noen millioner på halvdårligere spillere, – som i alle tidligere år. Og det kommer til å være så som så da også er jeg redd.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s