Sykkel-dagbok

Trening annenhver dag er en utfordring blitt. Ikke å gjennomføre det, – men å få en kontinuitet i opplegget. Lengre, tyngre turer med 1 dags mellomrom til restitusjon istedefor daglige turer, er hovedtanken. Jeg virker mer opplagt, – og risikerer i mindre grad å gå «trenings»-trøtt. Og det passer jo bedre i et travelt familieliv i tillegg. Allikevel gir det utfordringer når det gjelder å periodisere treningen – mindre tider å velge i.

Lørdag kom høsten til Lier. 2 timers øs-pøs regnvær på terrengsykkelen. Tunge våte skogsstier, søle til langt over øra og bein så kalde som jeg har før har hatt det. Vått og fartsvind, – er mye kaldere enn bare kaldt vær. Rundt 5,5 mil, – i kupert terreng, -gav allikevel ei god økt. Fri søndagen og ei knallhard times-økt idag. Snittpuls i 1 time på 79% av max-puls, – og max-puls totalt på 92%. Styrketråkk i intervall på 4x 5 minutter på puls mellom 80 og 85% og 3×3 minutter på 85-90%.

Idag var jo være flott – nytt Craft sykkeltøy ble utprøvd og fungerte aldeles utmerket –  Jakke og Bukse (se under)

Craft Elite Longsleeve M

Jakken er fantastisk bra – med ei tynn Merino-ull trøye under, – holdt den unna både for vind og kulde. Den puster godt og sitter ordentlig tight.

Elite BiB Long Tight M

 

Buksa er særdeles spesiell, – da den er mye tynnere enn ei vanlig sykkelbukse og den mangler paddingen. Dog er den flott for turer under 7-10 mil. Den er svært tynn, men allikevel isolerende og veier omtrent ingenting. Sterke seler og ordentlige sømmer – kan absolutt anbefales !

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s