Den hemmelige agent er gått til fotballen

Nå har det skjedd. En fotballspiller er født. Og for et talent !

Så er iallefall foreldrenes tanker. En ny Messi har vært på sin første ordentlige fotballtrening, etter helgens grundige innføring på Sjåstad Vestre Lier`s fotballskole. Jeg så riktignok ingen talentspeidere fra de store klubbene, – men tenker nok at både Barcelona og Manchester United kan ha kontakter i de fleste miljøer.

Dagens trening er i regi av ildsjeler fra både pappa og mamma-kategorien. En intens oppvarming, litt balltrening mellom kjegler og til slutt 2 lag. 7-9 spillere pr. lag og de spiller mye av tiden i en ren 1-0-8 formasjon. Alle etter ballen til å begynne med. Etter rundt halve 1. omgang synker tempoet grunnet manglende kamptrening og fristende drikkeflasker på sidelinjen. Innkast og corner er forsåvidt ukjente begreper, – men både det taktiske og tekniske skal nok terpes etterhvert som høsten skrider frem.

Det er lett å tulle seg inn i nettet når man er keeper

Flotte trenere med haugevis av tålmodighet er en selvfølge. Det ble scoret ca. 4-5 mål, – til og med publikum er i tvil om resultatet når kampen er over. Svette og fornøyde små «Torres» og «Messier», – går av banen – godt fornøyd med både trening og kamp. Noen vonde bein var å se, – dog kommer nok dette mer av nye leggskinn, – enn kramper og mye løping.

Dype løp fra midtbanen - best uten ball ?

Det er bare å innse – et talent er født og det forventes store ting når poden tar med sine gamle foreldre til Nou Camp på fotball-kamp en gang i fremtiden. Foreldrene gleder seg vel likemye til en Barcelona badet i sol og kald hvitvin, – men det kan jo hende en scoring også kommer til å vekke gamle minner fra dagens første trening.

Den hemmelige agenten "Torres" Jonas

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lier og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s