Oppfølging av serien om «svigerkusinen og utfordringen»

Så kan man tenke seg hvordan responsen ble ?

Om du ikke har lest utfordringen – så kommer iallefall svaret her: «Jeg blir med» » og «Finn en dato» !

Ok, så er det satt. Nå gjelder det å finpusse kamera-batterier, sette opp hybrid-sykkelen, – finne riktig høyde, sko og ikke minst et super-polstret sete og gå igang. Randi er blitt sånn noenlunde advart og har klar både kaffe og vaselin,- bare sånn i tilfelle det skulle dukke opp noen vondter underveis. Datoen bør vel strengt tatt settes kommende eller neste helg. Vi får se om kvinnfolket får ryddet i en travel kalender.

Såvidt jeg kan se har vi 2 rutealternativer – mot Lierbyen eller mot Sylling(om man starter fra Meren). Jeg tenker nok det vil være artigere å ta mot Lierbyen først. Da strever man mindre med oppoverbakkene. Tross alt sitter kjerringa fast i pedalene, og skulle det være behov for en stopp(jeg tviler ikke på formen), – er det lettere i nedoverbakke enn oppover.

Normalt sett tar en slik tur – og da er den hard: 1,5 time. Vi satser ikke på de tidene denne gang. Det er første ordentlige turen på «ute-sykkel» og man skal ikke ha uhell av noe slag. Vi satser på flott vær, – tilskuere langs løypa og kaffe underveis. Jeg får vel håpe at det finnes lokale lesere av denne bloggen også, slik at en heia-gjeng kan trommes på plass.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s