Pasienten er blitt erklært frisk

Ja, det er sykkelen jeg snakker om. Den har vært hos legen idag. Stakkar sykkelen sin det ja !

Demper-justering på styret løsnet, en pedal som ble montert på sykkelen når det ble kjøpt er umulig å få skiftet og skivebremsene fungerte ikke slik den skulle. Og turen gikk med sykkel på taket til Birk Sport på Rud utenfor Sandvika. Jada, – det gikk som smurt. Flinke mekanikere og en super betjening. Maksimal service og endel gode historier fra Birken som ble arrangert forrige helg. Mye sykler, bremsebelegg og saker som ble levert inn den dagen.

Pasienten ble erklært frisk og er vel hjemme i sitt lune rede. Idag ble den rett og slett ikke brukt – i et tett ukesprogram med fotballskole, Sjåbagos, fotball-trening og kamp idag, – gjør sitt til at skal man sykle, må det gjøres om nettene. Men det kommer en dag imorgen – og da skal vidunderet ut i – ja, antakelig søle og regn. Men det får stå sin prøve.

Det er med et behagelig sinn at sykkel er iorden. Begge skinner – den ene på rulla og den andre skal være ute. I tillegg skal hybriden settes opp til ytterligere en racer i lettvektsklassen. Vinteren skal bestå av litt justering og finpuss, men også utskiftninger av diverse grupper og slike «må-ha» effekter. Kanskje man kan få bygget en helt ny sykkel på den måten. Vi får se.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s