Brennheit sykkeltur

Og det var ikke fordi det var varmt. Været har vært deilig idag, – kun  korte sykkelbukser og enkel jakke, pulsklokka og ny-frisk sykkel med demper som virker. Runden fra Meren til Sylling og til Lierbyen, riktignok med litt innlagte bakker i Sylling og rundt Lierbyen og Egge,- men likefullt en tur Lier Rundt. Totalt sett 2 timer ilagt alle bakkene – 3x 5 minutter intervaller med «gi-jernet» fart. Melkesyra kom ikke idag – det merkes utrolig godt med noen dager uten sykling i beina. Lange seige bakker hvor hensikten er å kjøre intervallene midt i bakken, – og jernet til topps. Det er god trening det.

Innlagt 8 kilometer med styrketråkk på svak stigning – og det er da brennheiten kommer. Låra kjennes varme og det går så det griner, – og det er utrolig tilfredstillende at jeg nå kan sitte «i det» i langt lengre økter enn tidligere. Totalt sett viser klokka rundt 800 kalorier forbrent – snitt puls på 76 % av max – høyeste puls skjer i intervallene med 90% av max. Totalt 3,9 mil idag.

En flott tur. De nye pedalene fungerer utrolig mye bedre. Demperen – som riktignok er en ordentlig møkka-demper responserer slik den skal. Luftdemper er ikke langt unna.

Nå starter høsten`s trening. Alt er klart med raceren på rulla, – vekter og manualer ligger klar og det samme gjør et styrketrenings-program som skal gi resultater til neste år. Planer om å sykle Lier-Rjukan så snart en fridag demrer i horisonten. Vi får se hva det blir tid til.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s