Bør denne mannen love noe ?

Jeg er i sterk tvil om denne mannens lovnader betyr noe ?

Faktisk tror jeg ikke hans lovnader står ved makt om kort tid. Da er han ikke lenger minister. Det er nesten ikke grenser for tull og tøys som utspinner seg i regjeringskvartalet om dagen. Dagbladet.no

Terje Riis-Johansen

Nå endrer mannen regjeringens utgangspunkt enda en gang. Nå skal penger bevilges. Riis-Johansen avviser at departementet vingler, og at jordskredet med omfattende mediedekning er årsaken til en rask snuoperasjon. Vg.nett.

Det er klart at dette er renspikket tullball. Makan til vingling og dårlige strategi skal man lete lenge etter. Med slik politikk og holdning til kortsiktig tenkning, er neste valgrunde dømt til å bli en katastrofe. Det er alltid vanskelig å være i opposisjon, men makan til måte å gjøre det vanskelig for seg selv, skal man lete lenge etter. Og dessverre er det lite å gjøre med det. Stoltenberg må stå på sitt ved å beholde denne mannen, til stormen har stilnet. Og det kommer den til å gjøre, og da er det enklere å få et nødvendig skifte av minister. Nå skal det sies, at denne jobben slett ikke er gjort enkel for Riis-Johansen. Først bestemte regjeringen at store master skulle legges over Hardanger-fjorden. Deretter ble det storm i et såkalt vannglass, over sjøkabler som faktisk ingen gidder å betale for – langt mindre skattebetalerne.

Deretter bevilges penger til rassikring (hvorfor i all verden skulle man nekte det?), – så kommer selvfølgelig raset og så snur man på flisa. Ikke lett å være minister å forsvare slikt. Og det skal jo være sagt, at denne minister-posten har ingen påtvunget mannen. Han trodde bare at det skulle bli enklere enn det ble. Hvilket jeg tror beror på relaltivt dårlig hjemmelekse-trening, enormt mye prestisje og en mangel på kvalifiserte alternativer.

Men, jeg våger meg på en spådom: 1. oktober er datoen hvor denne minister-posten blir besatt av en AP-politiker. Kanskje Jonas tar denne posten også – kanskje man kan møte noen utenlandske statsoverhoder, eller næringslivs-topper med store gave-overrekkelser ? TV2-nyhetene

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Bør denne mannen love noe ?

  1. JILL WHITE FANEBUST sier:

    Regjerngen må hoste opp alle millonene landet trenger til rasikring i landet hvor dette
    er nødvendig.Norge flyter over av milliarder.

    JILL

  2. snårk sier:

    De sa nei, naturen sa ædabæda til dem samme dagen avslaget kom, og så snur de tvert om. Sleipt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s