Talking to the dead people…part IV (Martha igjen)

Og tullet bare fortsetter og fortsetter. Nå er til og med Snåsamannen kommet på banen. Men han har ikke forsøkt og vil heller ikke prøve å snakke med de døde. Han tror det er umulig og farlig. Fordi noen kan risikere å ønske seg selv død ? Hæ ?

Nå har det jo gått endel føljetonger om Mr.Snåsa også – først ville han ikke la seg teste sine evner, så endret han mening og ville mer enn gjerne la seg teste – og hvordan det gikk, kan du lese deg til selv. Jeg dør nesten av kjedsomhet. For makan til tull og tøys skal du lete lenge etter. Det er vel minst like tullete å ha overnaturlige evner som helbreder, som det er å snakke med engler, blomster, espen askeladden og Harald Hårfagre ?

Vel, jeg var kanskje litt snar. Det er faktisk noe verre med Martha – det får liksom ikke blitt verre, spør du meg. Kanskje hun skulle – som en god taler sa på Facebook – «forsøke å ta kontakt med de levende først».

Jo mer jeg tenker på det, jo mer interessant blir det. Jeg har ikke noe tro på Mr. Snåsa og hans påstander om at vi nødvendigvis har lyst til å dø selv, – om vi mot formodning skulle få kontakt. Jeg ville vel kanskje kontaktet andre typer personer.Kanskje noen har mistet sine kjære eller savner noen,- det kan jeg forstå. Men de fleste av oss ville kanskje valgt å snakke med andre personer – kanskje noen av disse ?

Hva skulle man snakket om ? Hvordan det hele endte ? Hva gikk galt ? Hadde du ei ny plate på gang ? Eller ny apekatt ? Huffda, den siste var stygg, – men emnene kunne jo vært mangfoldige ?

Dette er mye mer interessant. En figur sier du -ja, særlig det skulle spille noen rolle. Her snakker vi om utopi allikevel – Denne karen har sikkert mye mer intelligent å fortelle en Michael Jackson ?

Ingen kommentar – det nærmer seg jul !

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s