Mer klovnerier fra Aulie`!

Jeg forstår det ikke. Marianne Aulie først og nå NRK-programleder Helle Vaagland som igår opprettet en konto på nettsamfunnet Twitter og la ut et bilde av seg selv i undertøyet, med magen i brett og strømpebuksen på knærne. Publiseringen var en kommentar til selvpromoteringsbilder på nettet der tynne, veltrente kvinner legger ut bikinibilder av seg selv på Twitter i kvinnefrigjøringens navn.

Egentlig vil jeg nok bli beskyldt for ikke å snakke kvinnefrigjøringens kamp. Men det får stå sin prøve. Makan til tullball skal man leite lenge etter. Ville det ikke være bedre å tie Aulie ihjel ? Det finnes ikke mange i Norge som ikke har avskrevet Auli som noe annet enn et Sand-stunt vel ?

Ikke er det kunst – det vet til og med jeg ! Ikke er det pent – iallefall ikke når det gjøres slik det Auli gjør det. Og det virker krampaktig håpløst i sin iver etter å selge klovnebilder. Har du sett bildene ?

Så skal visstnok noen skaffe seg et billig poeng ved å fremstille seg selv i kvinnefrigjøringens tegn ?

Kanskje det bare er meg som ikke forstår ringvirkningene eller den dypere mening i saken – helt sikkert er det faktisk,- da jeg tror de fleste egentlig gi blanke blaffen. Ikke er det intelligent, og ikke innholder det et gnistrende godt poeng.

Nå har disse møttes og det er ikke et vakkert syn. Heldigvis fremstår Helle Vaagland som et intelligent menneske. Auli derimot ?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s