Endelig trening igjen

14 dagers plager med hals, strekk og det ene med det andre, – tok endelig slutt idag. En fantastisk fin høstdag i Lier med skyfri himmel, gav oppstarten til en real sykkeltur. Endelig tilbake på plass på setet. Med skrekkblandet fryd om det var tidlig nok med hensyn til strekk på baksiden av kneet. Fotball i min alder er det definitivt slutt med.

Turen gikk til Lierbyen – mot Elveveien og Reistad-traseen som ender ved Fliselageret på Reistad, deretter ned mot Lier Sjukehus(alltid spennende å sykle gjennom der – mye historie i veggene. Gjennom Lierbyen mot Helgerud Barnegård til Egge og Baneveien og rund Sjåstad Kirke og hjem.

I et forrykende tempo – snitthastighet på terrengsykkelen på 28 km/timen og 40 minutter med puls over 80% av max. Snittpuls på 76% av max og max-puls i de bratteste traseene på 93%. En flott tur med masser av overskudd og energi. Det har vært godt med 14 dagers pause – nå skal det hardtrenes med sykling både inne og ute, samt styrketrening i tiden som kommer. Niks mer skader og sykdom for min del(krysser fingrene i det skjulte).

Men kaldt – ubegripelig kaldt. Følelse i skoene og tærne var bortimot borte halveis på turen. Man skal da herdes og jeg håper det hjelper mot noe. Kort bibshorts og ikke skotrekk, – er helt tullete på høstdager. Men man kom da gjennom og beina er godt tøyde og strukket etter turen, med masse gode blandinger av proteiner og karbohydrater, er nok treningsdagen god allikevel.

Sykkelen fungerer aldeles utmerket, men skriker nok etter å få komme innomhus for vinteren for fraskruing, oljing og pleie. Tenker å bytte ut noen få smådeler iløpet av vinteret – ting som veier mye og kan veie mindre.

Idag er turen Lillehammer-Oslo sjekket ut med hensyn til neste års Styrkeprøve. Det blir ikke Birken, så klart er det. Har mer lyst på lengre turer med raceren.

Vi får se. En god treningsuke til alle dere som er friske.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Kjekt å vite og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s