Gratulerer Thor Hushovd !

En helt fantastisk sykkel-natt ! Mange timer tok det – og jeg sov litt innimellom. Det slo meg jo etter å ha skrudd på Eurosport at sende-skjemaet var noe kort i forhold til distansen. Tilfeldig får jeg med meg at NRK1 sender LIVE fra kl. 01.00 i natt. Frem til kl. 07.30 om morgenen ! Ok – jeg er interessert, men ikke så til de grader ! Opp og hopp ca rundt kl. 0530 og da var det akkurat tidsnok til at spenningen kunne begynne. Kaffe og mat og teppe og sykkel tidlig søndags morgen. Alt for å se om vi får en norske Verdensmester. Og det fikk vi til de grader !!!!!!!!!!

Selve innspurten var enorm – men faktisk de  siste 6 milene var endeløst spennende. Når man hadde først tro på Boasson Hagen og avskrevet Thor Hushovd, skjedde det plutselig en endring. Utbrytergruppen brøt mer eller mindre sammen, ble innhentet da det sto bare få kilometer igjen …også spurten da ! Fantastisk bra av Hushovd – de andre hadde rett og slett ikke sjanse.

Det er ikke til å tro – sykkel er ikke som spydkast, skøyter eller ski – det er en verdensomspennende sport med enormt antall deltakere og nettopp derfor er det nok den største idrettsprestasjonen noensinne for en nordmann å bli verdensmester !

Det mest fantastiske er jo at han holder helt inn. I sammen med andre antatt langt sterkere ryttere – allikevel griper han sjansen. Utrolig godt prestert !

Gratulerer med dagen, Hushovd !

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Gratulerer Thor Hushovd !

  1. th sier:

    Ser at alle sier at det er en verdemsomspennende idrett med mange millioner som deltar noe som gjør dette til tidenes prestasjon. Nå er vel også skiskyting også en verdemsomspennende idrett med folk både fra kina, japan, russ,can,usa,osv.
    Det jeg prøver og si er at Thor møter ikke alle de millionene, han møter de beste fra hvert land, samme sak gjelder jo for skiskyting, bare de beste kjemper mot hverandre.

    Synes det er en utrolig bra prestasjon det Thor har gjort, men jeg synes faktisk det Bjørndalen har gjort og vunnet de siste 10 – 13 årene er mer imponerende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s