Trening på sykkel

Dagen ble veldig bra !

Ein fridag fra jobb – heilt alene bare meg og sykkelen. Det ble ikke før kl. 11.30 turen startet, 3 varmegrader og kledd i dobbelt Merino-ull lag og jakke, samt sykkelbukse(typer vinter) og Merino under. Ullsokker, sko og skotrekk. Ryggsekk med ekstra klær, luftpatron og diverse. På vei langs Drammensfjorden utover. Turen endte egentlig mot Mjøndalen, hvor det faktisk er mulig å sykle uten å bli påkjørt, oppover mot Konnerud og i skogen – langs løypa til Drammensrittet x 2 – fantastisk løype. Nedover «gamleveien» fra Konnerud mot Drammen uten å bremse, er et halsbrekkende vågestykke som flere burde prøve.

Turen var kald, lang og fantastisk bra ! 4 timer og 2 minutter på 9,6 mil – en Birken lengde og vel så det, uten at man nødvendigvis kan sammenligne. Bakken fra Mjøndalen opp mot Konnerud burde flere forsøke seg på. Det ser ikke ut som om bakken noengang tar slutt, idet du er sikker på at det ikke er mer høyde igjen, øker det på – hele tiden – på toppen blir det nesten pinlig hvor fort det går ned igjen på andre siden.

Lårene er tunge, jeg er fryktelig støl og gikk på en liten bommert væskemessig idag – merker det tydelig nå, – når hodet er tungt og man liksom ikke får drukket nok.

Allikevel er høst turer å anbefale på det sterkest. Innom favoritt-kafeen i Mjøndalen, 2 grove rundstykker med smør og hvitost, kaffe og cola, kjapt og fort ferdig også videre igjen – innom 1 sportsbutikk, og selvfølgelig Sykkel-Hjørnet i Drammen – byens beste sykkelbutikk, – hvor århundrets tøffeste sykkelhansker plutselig bare måtte kjøpes. Tynne, sorte og absolutt vindtette – himmelvid forskjell på de jeg hadde brukt i minst 8 mil før jeg kjøpte disse.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s