Det er bare en Ole-Gunnar

Så er tiden endelig kommet. Da Ole-Gunnar – the one and only – Solskjær er tilbake i Norge. Denne gang kommer verdens mest kjente nordmann hjem for å trene Molde. Og det etter at surpompen Røsler for en gangs skyld har levert varene i et middel godt fotball-lag. Så reiser Røsler da, og inn kommer verdens mest kjente spiss i Norge. For å ta over.

Dette kan fort ende i et ordentlig magaplask. At han har forutsetninger for å trene et norsk lag med middelmådige fotballspillere, – som kanskje til og med står med kamera og autografblokka i hendene og forventer mirakler, er nok rimelig sikkert. For det store spørsmålet er jo hvilke forventninger som ligger til grunn. Selv i Molde må dem vel forstå, – selv om prislappen er høy(men billig så lenge Røkke betaler)-at det ikke blir gull første sesongen. Eller gjør dem det ? Hva om det blir en hederlig 5.plass ? Vil det være tilstrekkelig. Og året etter en sterk 4.plass ?

Fra Dagbladets intervjuv med Ferguson

Vel, jeg tenker vel mer at Ole-Gunnar faktisk kan være for god for Molde. At det er fornuftig å starte et sted nede på «gølvet», er jo alltid et godt poeng. Men det avhenger av en rekke ting. Solskjær skal også utvikle seg – og jeg er ikke sikker på at det er hensiktsmessig og utviklingsmessig lurt, å ta på seg oppgaver han er dømt til å mislykkes med. Vil han lære noe ? Ja, helt klart – men vil det skape uopprettelige skraper i en overflate, som ikke lar seg reparere ?

Jeg tror egentlig det. Men lykke til Ole-Gunnar. Molde vil tjene på det uansett hvordan det går.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Det er bare en Ole-Gunnar

  1. Nikolai sier:

    Tror han vil bli som svensken som måtte gå. For myk og rolig, behagelig å snakke med, og kan ikke vise hvem som er sjefen og mane folk til å gjøre sitt beste (slik som eggen kan; ja dessverre rosenborg-drittet har norges beste trener).
    Det vil gå som svensken. Resultatene vil ikke komme fordi moldespillerne har den holdningen at de kan bare sprestere i enkeltkamper eller hvis de hadde hatt en eggen.
    Det er vel heller å skaffe blest og god reklame i en kort periode.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s