Hundetrim med sykkel

Hjemmelaget Springer til bikkja !

Jeg har irritert meg litt hvor lang tid det etterhvert tar å trimme bikkja – få ut litt energi. Den blir sliten av å gå tur også, men innimellom må vi trimme litt. Ergo ny idè – Home-Made Springer.

Den er langtifra så bra som en ordentlig Springer – se bildet:

Denne kunne jeg jo kjøpt, men i mangelen på denne – var det å ta turen ned i lykkeboden. Håndtaket vi bruker for å lære den hemmelige agenten å sykle, samt et styre-stem gjorde nytten:

Og det fungerer aldeles utmerket. Egentlig på mange måter bedre. Her er hunden lengre borte fra både kjede og spiler, det er ikke mulig at den kommer inni-mellom. Dog var det med en viss spenning om hunden ville bli med. Den er like redd sykkelen som den er støvsugeren – men det gikk veldig bra. Og man skal sykle litt, for å få den opp i fart – hunden altså. 5-6 ganger rundt Meren-ringen, så er mye gjort. Den blir ikke trøtt, det skal mer til – men den får luftet både vett og eier på en bedre måte enn å gå tur i timesvis.

Kanskje det er mulig på sikt og ha ham med i ringen rundt Baneveien – vi får se med tiden. Fornøyd, men ekstremt møkkete bikkje er prisen. Og det er det verdt.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s