Historien fortsetter..den hemmelige agenten på Meren

Her på Meren finnes det en hemmelig agent. En agent som ferdes blandt Bakugan-leker, som har personlig kjennskap til Ben-10 og som er litt mørke-redd når han skal legge seg, men som ferdes i svarteste natta når han vet at klokka er over leggetid. Han kan plages av vonde bein, spesielt etter 6-7 timers konstant løping. Også det gjør seg som oftest gjeldende når kveldsroen senker seg i huset. I tillegg til å være en agent, har han den siste tiden vært opptatt av kjærlighet. Han har nå opparbeidet 2 eks-kjærester, og det er ganske imponerende med tanke på at 7-års dagen ble feiret allerede i februar 2011. Han ønsker nok en agent-kjæreste, uten helt å vite hva det innebærer. For å være sammen med jenter, kan nok sammenlignes med å byllepest. Å leke med dem, kan nok aksepteres i mangel av gutte-kamerater. Jeg tenker nok at den tiden kommer tidsnok.

Utviklingen til den hemmelige agenten på Meren, er spennende. Spesielt for oss som har muligheten til å følge ham daglig. Et paradoks vil nok mange i familien kalle ham, da han kan gå fra å være en uhyre aktiv agent til en sofa-liggende DS-spillende avslapnings-gris iløpet av minutter. Nå er endelig våren kommet, og det blir mer og mer tydelig at energien øker, etterhvert som dagene blir lengre og varmen stiger. Trampolinen er kommet opp, sykkelen er tatt ut, all-idrett og svømming står på det ukentlige familie-programmet, i tillegg til skole og lekser. Og han fikser det meste. Foreldrene priser seg lykkelig for at alt er som det skal være.

Vi opplever daglig en ung distrè agent, som helt sikkert har altfor mange oppdrag samtidig i sin hemmelige agentverden. Dette gir seg ofte utslag i bortglemte leker, spillepenner, glemt skolesekk eller luer,votter,jakker og saker ting som bare blir borte. Og de finnes ikke igjen. Om de ligger aldri så midt på bordet eller gulvet, er de rett og slett umulig å få øye på. Å lete, glemme og ikke være oppmerksom på – er en av tingene som ofte kjennetegner hemmelige agenter. Det står det nemlig om i agentboken. Som selvfølgelig bare hemmelige agenter har lov å lese.

Historien om denne hemmelige agenten, som av naturlige årsaker ikke skal navngis, blir for oss som til daglig lever i denne agent-verdenen – mer og mer spennende. Her om dagen kom uttrykket: » Du pappa, du er en ordentlig chicken, seriøst asså»»!. Hverken orden «Chicken» eller «seriøst» er helt forstått enda, men det brukes veldig ofte. Iallefall det siste. Annenhver setning utdypes med » seriøst asså»..på godt Liersk.

På spørsmål om han visste hva chicken betydde, ble det tydelig at det ikke var helt avklart ennå. Det var nok allikevel et uttrykk han helt klart hadde plassert i kategorien «går an», uten at det var fare for kjeft.

Egentlig er det ikke store kampene som kjempes om dagen. Det er ofte slik at dagen er for kort om kvelden. Og natten for kort om morgenen. Ritualer er et must i så tilfelle. Man kødder ikke til faste ritualer når det gjelder hemmelige agenter. Hver morgen må skje på samme måte. Mor står opp først, deretter vekkes agenten med omtanke og kjærlighet(og det kan kun agent-mødre gjøre). Deretter tusler agenten inn på et varm badegulv, hvor det kvelden i forveien er gjort klar en feltseng av håndklær som fungerer både som madrass og pute. Som dyne kommer mors morgenkåpe i fleece. Deretter skal det soves ytterligere 10 minutter, mens mor dusjer og agentens far endelig gjør inntreden på badet. Deretter må alle søvnige agenter tas i med silkehansker, om man da ikke ønsker agenter som kan sammenlignes med djevelens avkom. Far bør kjappest mulig tusle seg ut av badet, slik at agenten kan bli pleiet «blid», ren og tannpusset før han igjen kan ferdes blandt andre mennesker. Endelig nede i første etasje, er det dog den vanlig blide agenten som igjen møter verden. Slike ritualer tøyser man ikke med. Det samme gjelder legge-ritualer, spiseritualer(de er noe tøffere å få helt kontroll på). Ja, agentens liv er faste ritualer, noe som også er med på å gjøre ham til den agenten han er blitt. Stolte foreldre kan melde at det er meget fornøyd med utviklingen så langt.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lier. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s