DRILLO FREM TIL 100-ÅRSDAGEN !

Herlig !

Når blir Drillo landslagssjef  frem til han fyller 100 år !

Nei, det blir vel ikke det. Men det blir iallefall ikke Solbakken. Og takk og lov for det. Han hadde blitt en super trener. Uansett hvor han kommer. Men han bryter avtaler. Og det kunne han like godt gjort når han hadde begynt sitt virke i landslaget. Jada, det er lov – slik er det i arbeidslivet. Kommer et bedre tilbud, er det egentlig lov å prioritere penger fremfor avtaler. Men på landslaget, tviler jeg på at slikt blir tilgitt. Kan han komme tilbake til landslaget senere ? Jeg tviler. Så dum er ikke Solbakken.

Spørsmål nå er jo hvem som kommer. Svaret er vel egentlig lett. Hvorfor bytte ut Drillo før den intelligente mannen selv skjønner at nok er nok ? Og hvem vil erstatte ham utenom Solbakken ? Og hvem vil og samtidig har vett nok til å skjønne at de ikke kan konkurrere med Drillo ? Svaret kan være ganske nedstemmende. Ganske mange mangler såpass selvinnsikt at de faktisk tror de har en trylle-formel som kan overgå Drillos resultater. Jeg tviler på at det faktisk finnes noen i Norge som kan gjøre dette. Og det finnes iallefall ingen som gjør det med en annen fotball-filosofi en den Drillo har.

Dette betyr jo at vi er totalt fortapt med andre enn Drillo ?

Nei, det gjør ikke det. Men da må vi akseptere å tape i 3-5 år, før vi igjen vinner noenting som helst. Og vi kommer aldri til å akseptere det. Ikke etter Drillo, er jeg redd.

Kjære NFF: Ikke kom med en nødløsning nå. For all del tenk utover Norges grenser !

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s