Påske

Dette skal ikke være en påskegul stearinlys kosepåske-egg blogg, som det finnes hundrevis av. Og alle koser seg glugg ihjel, selv i hyttekos uten vann og alle slektninger samlet rundt seg.

Tullball!

Sitte på høyfjellet med Ludo, halvmøkkete uten vann og dårlig skiføre uten nett, er ikke kos. Det er venting, pinefull venting i misnøye.

Det er nesten vanvittig så mye bilder og blogger som finnes og omtaler all den kosen som finnes. All den knallgule stemningen som står i sterk kontrast til at ingen normalt sett tilbringer så mye tid under så elendige forhold, og allikevel er så bloggende kommuniserende fornøyde, som de ønsker å fremstå. Alt dette fordi det finnes gule stearinlys, grønne påske-egg og tradisjoner.

Lever vi i påskesol-drømmen? Har vi egentlig opplevd dens lykke? Eller bare sett den på TV?

Fri derimot, er det saken dreier seg om. Ikke gul lykke. For meg kan den gjerne, og allerhelst være vår-grønn, rett og slett snøfri, en lite ferie før våren, og en mellomstasjon mellom jul og sommer. Kall det gule helsiken for fri og fryd, og innbill ikke meg at kyllingen og marsipanen er veien til lykke. For som en klok rogalendinger idag sa: lykke finnes ikke, den bare er!

Og ha noen fine fridager i fryd!

Bananer er også gule!

20120403-212349.jpg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s