Svensker kan litt om gakkevitt

Jo seinere på kvelden i selskap med akevitt, jo mer gakk og mindre løk! Smakløk!
Det er noe alle brennevins-likere vet. Man forsøker nye smaker, nye opplevelser. Med god mat og godt selskap.

Idag prøvde vi følgende:

20120525-234408.jpg

O.P. Anderson Aquavit ble lansert i 1891 til ære for den svenske industri mannen med samme navn. Er en Kommenakevitt med noter av andre aromatiske krydder deriblant fennikel. En stert av anis gir både duft og smak et ekstra piff, som gjør denne svenske klassikeren til noe helt spesielt.

Vår anbefalning
O.P. Anderson Aquavit er en velegnet ledsager til de fleste retter, men spesielt til kryddersild, røkt laks og velmodnede oster passer denne akevitten godt. På grunn av den komplekse og kraftige smaken er O.P. ANDERSON Aquavit som skapt til de fleste kryd­rede retter, men en bør unngå retter med et søtere smak.

Denne er mild, svak.. Nesten som fløte om man forventer at en akevitt på linje med Løiten, kommer mot deg. Anbefales til Hamburger og grillmat, gjerne med vel spicy kongereker i tillegg !

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s