Vitser og 9 åringer

Ni-åringen i huset er i gang med vitser. På skolen lager de nå vitsehefter, og det morsomste er egentlig lage sine egne.

Hvorfor svensken har med seg ei bildør ut i ørkenen ?  Svar: jo, fordi da kan han rulle ned vinduet, om det blir for varmt.

Når 9-åringer ler av denne, er man på mange måter litt usikker på om det poenget  er tatt. Og det med rette – når følgende går på tvers over middagen idag:

– Hvorfor Tarzan reiste til Sverige ? Svar: fordi han vil være apenes konge.

Denne er jo festlig – om man er ni år. Med besøk fra en kamerat fra skolen idag, ler dem godt begge to – før spørsmålet kommer: » finnes det jungel i Sverige da?»

Ikke godt å forstå alle vitser heller. Det beste er når de lager vitser selv. Bare denne «ut i ørken-vitsen», kan jo dras langt og helt ut på viddene når ni-åringer skal lage egne vitser

Hvorfor tar svensken med seg en do ut i ørkenen ? Jo, fordi da kan han få tak i vann(forklarringen kommer jo i etterkant, vet å illustrere at han tømmer do-vannet over hodet), …… også ler dem så det griner.

Når man så blander sammen vitsene, er det enda bedre:

Har du hørt om Norske, svensken og han som gikk i ørkenen(hva het han igjen Pappa?), de skulle se hvem som kunne tisse lengst. Den ene tisset en meter, den andre doblet og tisset 2 meter. Og så ble de gule i huden i Kina! Vitser er moro !

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s