Om bloggens eier


Blogglisten

Mitt navn er Ståle Sunde. Jeg er født i 1967 og er bosatt på Meren i Lier som ligger i Buskerud – ca. 1,5 mil fra Drammen og 4 mil fra Oslo.  Opprinnelig er jeg fra Dusavik i Stavanger – eller rettere sagt Vardeneset. Sønn av Anne Marie og Trygve Sunde, bror av Torhild og Anne Margrethe, far til Henriette og Jonas, gift med Vigdis og med-sjeleforsørger til katten Stjerne, Mille Marie og vår nye hvite pus Lucy. Jeg har nå bodd i Lier i over 15år.
Hensikten med akkurat min blogg er å skrive. Om det meste på en kritisk, morsom og forhåpentlig klok og fornuftig måte.  Denne bloggen vil være et levende dokument, som med tiden skal utvikle seg til å være en representative del av mine skriverier. Det er til å håpe at bloggen kan være av interesse, og at flere får både glede og underholdning av lese den. Kommentarer skal mottas med takk.

Dette vil ikke være en dagbok-blogg – heller en blogg om alt det som interesserer meg, med et sideblikk på å skrive ting som også interesserer deg.

stale-hovedbilde-med-capsBloggen er å anse som et frittstående og uavhengig informasjonsforum med fokus på ting fra globalisering, forskning, overnaturlige politiske fenomener, samfunnets svimlende ufornuft, hvordan man lager papirfly, motorsykler, noveller, pyramider og en masse supre lenker til blogger, musikk og det skrevne ord. Med unntak av enkelte overskrifter, bilder og illustrasjoner, vil det meste som hentes fra andre medier, bli gjengitt i sin helhet – uten endringer og korrigeringer fra min side. Dog vil mine meninger – kritiske eller rosende, være tydelige og med referanse til meg. Bloggen fraskriver seg herved alt ansvar for det redaksjonelle innholdet i sakene som presenteres.

Skulle noen bli støtt, fornærmet, glad, rørt, flau eller på andre måter berørt av disse artiklene, er det bare å gi beskjed og nødvendige tiltak vil bli iverksatt i form av takksigelser(for ros), fjerning av artikler(ved fornærmelser) eller i form av andre aktiviteter. Meningen er at dette skal være en oppbyggende, positiv og opplysende blogg, og at leseren skal få et positivt utbytte ved å bruke sin verdifulle tid på å lese.

image

Ønsker du å kommentere innleggene, er dette tilrettelagt slik at det skal være enklest mulig for deg. Du trenger ikke identifisere deg, men innlegg som ikke hører gjennom under forutsetningene for denne bloggen, vil bli fjernet i all stillhet.

Det er min hensikt å gjøre denne bloggen så god som mulig med mine begrensede kvaliteter i så måte, hvilket betyr at farger, sider, bilder og artikler – nok vil endres underveis. Skulle noen ha noe å bidra med, er det bare å gi beskjed.

Treffes på mail-adresser som følgende:

sundeblogg@yahoo.com

God lesning

Innlegg og artikler i Aviser:aking-jan-2009-0082

http://dt.no/article/20081126/NYHET/369283558

http://dt.no/article/20080531/NYHET/153074066

http://dt.no/article/20070823/NYHET/708230013

http://dt.no/article/20060504/LDRAMMEN/105040444

http://dt.no/article/20060427/LDRAMMEN/104270376

http://dt.no/article/20060422/LDRAMMEN/104220175

http://dt.no/article/20060318/NYHET/103180341

Reklamer

6 svar til Om bloggens eier

 1. Merethe sier:

  Hei der.

  Må bare komplementere deg for fiffig språkbruk. Det er flott å se at noen represetativer av det norske folk fortsatt innehar evnen til å kommunisere på «riktig» norsk»

  Hilsen en kommunikkasjonsstudent! 😀

 2. logg arkivet sier:

  Kjempe flott blogg, utrolig bra bredde og innhold. Av det beste jeg sett

 3. Sunde sier:

  Takk for det

 4. Pengemannen sier:

  Flott blogg. Mye kjekt lesestoff her.

 5. sunde sier:

  Styra litt med sidene igår, dem skal være tilgjengelig nå. Takk for det forresten

 6. predikeren sier:

  Hei!
  Fin blogg! Jeg leter etter din atlantis «greie»..
  Hvor er de andre artiklene dine?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s