Obama: «Hadde vasket flyet, så tenkte å vise det fram da»…

Mange newyorkere tenkte instinktivt på terrorangrepet 11. september 2001 da Boeing 747-maskinen kom inn over Manhattan i formiddag. Flyet ble tett fulgt av to F-16 jagerfly, og sirklet lavt over nedre Manhattan og Ground Zero i en halv time. Hva tenkte han på da tro ? Eller piloten ?

Kanskje svinge innnom her en tur, se på skyskraperne litt, vinke litt til befolkningen ? Flere kontorbygninger ble evakuert av frykt for at dette kunne være en reprise på terrorangrepet på World Trade Center. Det er vel forsåvidt ikke så rart da, når man sammenligner bildene.

Og flyet han flyr er ikke noen vanlig DC-9 som vi er vant til – dette er en superdiger jumbojet, som har peiser avgårde i over New York. Skulle det liksom ramle ned, ja så treffer det maksimalt med mennesker ! Kanskje han sparte litt tid på å fly over istedefor rundt ? Er vel lite holdbar den også, – for å komme i avisene ? Neppe, det klarer han godt uten å gjøre dette .

Kom flyet utenfor ruten, hadde piloten drukket ? Neppe, i den kjernesunne «tran til frokost»-typen er det neppe noen som drikker i det hele tatt. Er det slik at flyplassen i New York gjør at alle flyene må fly den veien ? Neppe det heller, da hadde vi nok hørt om dette før – rart at det akkurat er presidentflyet ?

Kanskje han hadde vasket det, ville vise det litt fram ? Kanskje han ikke var med i det hele tatt, unga hadde stjålet nøklene og fløy sin første heisatur som presidentbarn ? Neppe det heller egentlig. Piloten hadde nok glemt å hente Obamaen …om måtte bare stikke …synes jeg «helsikken…..han nevnte jo det igår» – jaja, ingen som ser at jeg durer over her…sparer masse tid»… Vel, imorgen kommer nok svaret, skal du se…og det det stemmer neppe med det jeg tror…..:)

 

low_flying_plane___1020299x1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Vi så flyet sirkle over oss, nær fergen til Staten Island. Det fløy veldig lavt, og skremte vannet av alle sammen. Folk holder fortsatt på å evakuere bygninger i nærheten,» Les mer

 

9111

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s